ДЕЛОВЫЕ НОВОСТИ В ДОСТУПНОЙ ФОРМЕ

Про Північний потік – 2. Посольство США в Берліні закликало уряд Німеччини призупинити будівництво газопроводу “Північний потік-2”.

Напередодні стало відомо, що з 5 грудня у водах Німеччини має відновитися укладання труб для газопроводу “Північний потік-2”.

Про закони для допомоги підприємцям. Голова парламенту Дмитро Разумков підписав низку законів для допомоги підприємцям під час дії карантинних обмежень.

Про “Мотор Січ”. Китайські інвестори ПАТ “Мотор Cіч” направили українському уряду звернення в міжнародний арбітраж проти держави Україна.

Про Бахматюка. За словами колишнього глави VAB Банку і власника агрохолдингу Укрлендфармінг Олега Бахматюка, спочатку була ідея передачі його банку державному “Укргазбанку” з внесенням 200 мільйонів доларів від акціонера.

Про майбутні професії. За прогнозом аналітиків-економістів в 2025 році автоматизація праці і технології приведуть до зникнення 85 млн робочих місць, а й створять 97 млн ​​нових.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали “УП. Кляті питання” та “УП. Off the record

 

powered by lun.ua

Останні новини 18:00 Новини вихідних: Північний потік та арбітраж проти України по “Мотор Січ” 16:59 Спогади про “банкопад”: Бахматюк розповів, що спочатку хотів зробити з VAB Банком 16:27 АРМА за 10 місяців перерахувало в бюджет 13 мільйонів 15:14 Україна і Північна Македонія з’єднані регулярним авіасполученням 14:09 14 мільйонів доларів на переробку кукурудзи: на Вінниччині запустили інвестиційний агропроект 12:31 Майже найбільша партія контрабандного бурштину: правоохоронці зупинили незаконне вивезення 285 кг до Китаю 11:14 Китайські інвестори “Мотор Cіч” направили звернення у міжнародний арбітраж проти держави Україна 10:00 Посольство США у Німеччині закликало зупинити будівництво “Північного потоку-2” 18:05 Представник Microsoft в Україні увійшов до складу Ради директорів Американської торгівельної палати 16:51 Завдяки Brexit Великобританія першою в Європі заборонить експорт живих тварин 14:50 Wizz Air починає працювати на чартерному ринку 13:22 Фонд соціального страхування відновив виплати, які були припинені з вимогою законодавства 12:18 Законопроєкт про Бюро економічної безпеки: до другого читання нардепи подали близько 1500 поправок 11:14 Аналітики спрогнозували, які будуть найбільш затребувані професії і навички у майбутньому 11:04 Разумков підписав закони для допомоги підприємцям під час дії карантинну Усі новини
Джерело