ДЕЛОВЫЕ НОВОСТИ В ДОСТУПНОЙ ФОРМЕ

Підліток та пенсіонер загинули під час видобутку піску в заборонених місцях. Трагедія із неповнолітнім сталося на Бучаччині, а літній чоловік загинув на Чортківщині.

Вчора, 28 липня, 17-річний  підліток трагічно загинув поблизу піщаного кар’єру в селі Бобулинці Бучацького району. Відомо, що до місця трагедії він приїхав із двома товаришами, дорослих поблизу не було. Загиблий власне видобував пісок, а двоє інших вантажили його на причеп мотоблоку. У якийсь момент нестабільна порода осунулася й хлопець опинився в смертельній пастці. Друзі негайно кинулися дзвонити рідним. Але ні дорослі, ні швидка не змогли врятувати хлопця.

Інформацію про подію міліціонери внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Слідство у справі смерті дитини ще триває.

Того ж дня схожа трагедія сталася і на Чортківщині. Там під час несанкціонованого видобутку піску на 69-річного пенсіонера впала півторатонна кам’яна глиба. У старенького не було жодних шансів вижити. Його тіло виявив онук, якого занепокоїла тривала відсутність дідуся.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області