ДЕЛОВЫЕ НОВОСТИ В ДОСТУПНОЙ ФОРМЕ

Міністр інформаційної політики України Юрій Стець 29 липня  провів зустріч з колективами національного інформаційного агентства «Укрінформ» та Державної телерадіокомпанії «Всесвітня служба «УТР», обговоривши плани та пропозиції по роботі мультимедійної платформою іномовлення України.

«Україна потребує реформ, в тому числі, іномовлення. Наше завдання – створити повноцінну мультимедійну платформу іномовлення, яка дасть можливість донести світу інформацію про Україну», — зазначив Міністр. Юрій Стець представив колективам стратегію розвитку мультимедійної платформи іномовлення України та обговорив з ними нагальні питання.

«Ви – основний фундамент платформи, яка створюється. Ми разом повинні створити конкурентоспроможне іномовлення України, щоб в понад 30 млн українців, які живуть за кордоном, був вибір джерел отримання інформації»,- підкреслив Міністр.

Нагадаємо, 24 червня 2015 р. Кабінет Міністрів України своїми розпорядженнями №678-р і №679-р передав цілісні майнові комплекси національного інформаційного агентства «Укрінформ» та Державної телерадіокомпанії «Всесвітня служба «УТР» до сфери управління МІП.