ДЕЛОВЫЕ НОВОСТИ В ДОСТУПНОЙ ФОРМЕ

В окупованій Донеччині бойовики чинять беззаконня, вирішують питання силою та вбивають. Така інформація стала відома зі сторінки В’ячеслава Аброськіна у Facebook.

«Ось кілька фактів: У липні 2015 року, в Горлівці, район вентиляційного стовбура шахти ім. Леніна, в лісопосадці на узбіччі було виявлено три трупи з вогнепальними пораненнями в голову. Вбивство скоїли» ополченці ДНР «- Василенко Марія, 1996 року народження, кличка «Мишка», і її співмешканець. Ще одне вбивство було скоєно «борцями за ДНР» з метою особистого збагачення. Розчленований труп приватного підприємця М.Шаріпова, без рук і голови, був виявлений на автодорозі «Єнакієве-Горлівка».

У серпні в Донецьку, «ополченці» прострелили ноги продавцеві за відмову продати спиртне. Тоді ж члени «СОБР ДНР» на одному з блок-постів розстріляли чоловіка та жінку. Чоловік від отриманих поранень в голову помер на місці. Також члени бандформування «Схід», в нетверезому стані, відповіли на зауваження жителів щодо обстрілу їхнього будинку насильством, як наслідок вигоріли дві квартири«, — підсумовує Аброськін.