ДЕЛОВЫЕ НОВОСТИ В ДОСТУПНОЙ ФОРМЕ

Гуманітарна допомога Донбасу, виділена Ахметовим, вмістилася у 114 автоколон, які були відправлені на постраждалі території. Спеціальні продуктові набори задовольняють необхідні потреби населення.

Як стало відомо «ВікиЛекс», на звільнені території Донбасу було відправлено 3291 фуру з гуманітарною допомогою для жителів Донецька і Маріуполя. Спеціальний цент роздавав набори виживання. Згодом керівництво переглянуло склад наборів у зв’язку з настанням холодів.

Волонтери організували 100 стаціонарних пунктів видачі наборів у Донецькій і Луганській областях. Також 170 маленьких населених пунктів у 8 районах на лінії зіткнення відвідали мобільні бригади волонтерів. Це Ясинуватський, Волноваський, Артемівський, Дзержинський та Мар’їнський райони, а також на непідконтрольній території — Амвросіївський, Тельманівський і Шахтарський райони.

Люди отримують збалансоване харчування з урахуванням усіх калорій. Збільшили в наборі зміст рослинного масла, пшеничну крупу замінили на пшоно. Всі продукти виготовлені українськими виробниками та відповідають міжнародним стандартам якості.