ДЕЛОВЫЕ НОВОСТИ В ДОСТУПНОЙ ФОРМЕ

В Харкові затримали чоловіка, якій постріламі з пістолета завдав смертельних поранень чоловіку та зник з місця злочину. Нагадаємо, що трагедія сталася в супермаркеті АБТ міста Харкова.

Як з’ясувало слідство, вбивцею виявівся 30-річній військовослужбовець, що походить із Запоріжжя. Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, війсковий пішов шукати оковітої. По дорозі до магазину він посварився із двома місцевими чоловіками. Отримавши від них прочухана, військовий повернувся до частини, вкрав пістолет свого сусіди, який той таємно вивіз із зони бойових дій, та повернувся для закінчення «розмови по суті».
В результаті подальшої сварки, військовослужбовець наздогнав одного із своїх крівдніків, якіий мав намір сховатися в супермаркеті, та вистрілів у ньго, счинивши поранення, що і призвели до смерті постраждалого.

Вбівця був затриманий в розташувані частини під час досмотру особістих речей для прісічення вивозу із зони АТО зброї. Спочатку знайшлі блакитну футболку, опис якої давали свідки, а потім і вкрадений пістолет. Після короткого допиту підозрюваний визнав свою провину.

 

За фактом вбивства відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Слідство впровадить військова прокуратура Харківської області.