ДЕЛОВЫЕ НОВОСТИ В ДОСТУПНОЙ ФОРМЕ

Ви ще мерзнете у своїх офісах та не дочекаєтесь початку опалювального сезону? Приходите додому ввечері, а там ще холодніше – і Ви грієтесь чи гарячим чаєм, чи включаєте електрообігрівачі з надією скоро доторкнутися до гарячих батарей. Однак, живучи не перший день в Україні, Ви вже готові до всяких несподіванок. Тому десь у глибині душі у Вас можуть виникнути сумніви, чи технічно готові наші будинки, дитсадки та лікарні до початку опалювального сезону, чи все запрацює вчасно.

Як стало відомо WikiLex, з метою ознайомлення зі станом підготовки житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до осінньо-зимового періоду 2015-2016 років фахівцями Мінрегіону починаючи з 16 вересня було здійснено виїзди в міста і райони відповідних областей.
Так, станом на 1 жовтня, підготовлено до зими 99,81% будинків від встановленого плану. Готове до осінньо-зимового періоду й теплове та водопровідно-каналізаційне господарство України.
Заступник міністра Едуард Кругляк зазначив, що усі показники свідчать про технічну готовність житлово-комунального господарства до опалювального сезону.
«Прошу взяти до уваги те, що зараз в країні спостерігається різке зниження середньодобової температури повітря і відповідно до Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21 липня 2005 року № 630, рішення про початок опалювального сезону лежить на органах місцевої виконавчої влади. Станом на 8 жовтня відповідні рішення прийняті в 13 областях України», — зазначив Едуард Кругляк.