ДЕЛОВЫЕ НОВОСТИ В ДОСТУПНОЙ ФОРМЕ

Переговори між Україною і Люксембургом досягли значного прогресу щодо питання імплементації конвенції відносно уникнення подвійного оподаткування. Загалом країни прийшли до домовленості підписати її в найближчий час.

Про це повідомив Петро Порошенко на брифінгу, який пройшов після зустрічі з прем’єр-міністром Люксембургу Ксав’є Беттелем.

«Я хотів би констатувати той значний прогрес, який ми продемонстрували під час досягнення компромісу щодо імплементації конвенції для уникнення подвійного оподаткування з Люксембургом. З технічних причин ми не встигли підготувати її підписання до візиту, але ми домовилися, що вона буде підписана найближчим часом», — сказав Порошенко.

Президент також зазначив, що в Раді Євросоюзу на Люксембург припадає історична місія, адже у грудні 2015 року Єврокомісія має ухвалити питання щодо лібералізації візового режиму з Україною.

«Я висловив сподівання пану прем’єр-міністру, що цей висновок буде позитивним», — повідомив Порошенко.

Президент розповів, що під час зустрічі з представником Люксембургу було обговорене питання взаємодії України і ЄС, бо голос Люксембургу надає додаткові можливості для українців.