ДЕЛОВЫЕ НОВОСТИ В ДОСТУПНОЙ ФОРМЕ

Іноді виникає потреба швидкої оренди житла, довгострокової або подобової. На перший погляд це може здатися досить таки не простою та затратною справою, до того ж нікому не хочеться переплачувати посередникам. І дійсно, в подібній ситуації здається, що гарних варіантів не так вже і багато — втім, вони таки є.

Вигідні умови для клієнтів та власників нерухомості

Плануючи подорож чи збираючись у відрядження в інше місто або навіть країну, кожен прагне знайти за адекватні гроші гарне помешкання і як можна краще облаштуватись на період свого перебування. Разом з тим нікому не хочеться переплачувати посередникам. Бронювання помешкання також викликає багато питань. Як це зробити таким чином, щоб вийшло швидко і разом з тим — не дорого? Звісно, найкращий варіант — оренда приміщення без посередників, але ж це зараз не таке вже і поширене явище, оскільки останнім часом чимало орендодавців воліють працювати безпосередньо з ріелторами. А винаймати номер в готелі невигідно, адже видатки на готелі зазвичай завищені, у той же час приватні помешкання можуть запропонувати кращу якість за менші кошти.

Усі проблеми з пошуком та орендою нерухомості як в Україні, так і за її межами можна вирішити без посередників завдяки міжнародному порталу подобової оренди і нерухомості КЛІЄНТ. Тут завжди доступні такі вигідні пропозиції що до оренди нерухомості, як:

вибір житла з будь-якою інфраструктурою;

 

краща якість за меншу суму грошей;

 

вибір найбільш вдалого розташування;

 

домовленість про оренду безпосередньо з її господарями;

 

повна прозорість всього процесу оренди.

 

Відтепер оренда житла в будь-якому куточку світу – це просто. Можна зняти квартиру в Рівному на добу, при бажанні — орендувати апартаменти без посередників у Києві чи Львові. Все дуже прозоро — спілкуючись безпосередньо з власниками нерухомості, кожен клієнт сам повністю контролюєте процес укладання угоди і тому можете бути цілком впевнений у її чинності та законності.

 

Головні пріоритети

Міжнародний портал подобової оренди й нерухомості КЛІЄНТ має досить переконливі пріоритети щодо своєї роботи та напрямків розвитку. Це насамперед створення найкращих умов для легкого, швидкого пошуку і замовлення приміщень, квартир та апартаментів, можливість запропонувати щонайбільший вибір орендаторам, а власникам надати шанс користуватися своєю нерухомістю таким чином, щоб вона не була збитковою і постійно приносила прибуток.

Портал КЛІЄНТ постійно розвивається, поширюючи свою присутність на український російський, європейський та американський ринки нерухомості. Останнім часом були створені окремі розділи по оренді довгостроковій та продажу без посередників. Тепер інвестувати в нерухомість стає ще дешевше – адже не має потреби платити чималі комісійні агентам.